2024. július 24., szerda 14:36

A Jobbik-Konzervatívok közleménye (1. rész)
    Budapest, 2024. július 24., szerda (OS) - Minőségi feltételeket a felsőoktatásban!

    Sok sikert az egyetemistáknak!

Ma születik meg az egyetemi felvételik zárásaként a döntés arról, hogy kit és milyen egyetemre vettek fel idén. Jómagam és a Jobbik nevében sikeres felvételit és építő diákéveket kívánok minden új és régi egyetemistának! Mint volt egyetemi vezető ugyanakkor fontosnak tartom ismertetni, hogy milyen részletes programot és intézkedést dolgoztunk ki a magyar egyetemi világ érdekében:
A Jobbik Klebelsberg Oktatási Program a felsőoktatásban is hisz egy konzervatív fordulat szükségességében, mert mi hiszünk a teljesítményalapú társadalomban, valamint abban, hogy minden polgárnak egyenlő esélyt kell biztosítani a tudás megszerzéséhez és a tanuláshoz. Ezért:

Jelentősen növelni kell a hallgatói juttatások összegét, és igazságosabbá kell tenni az átjárás lehetőségét az államilag finanszírozott és az önköltséges képzések között.

Épüljön meg végre a Diákváros a tervezett budapesti helyszínen. Ezt a tervet hosszú évek óta egyeztette a fideszes kormány a szereplőkkel, majd a kínai Fudan egyetemes bukott projekt miatt nem valósult meg, miközben a lakhatás Budapesten nem csak az egyetemisták számára jelent kiemelten komoly gondot!

Dr. Brenner Koloman, a Jobbik-Konzervatívok elnökhelyettese

     Kiadó: Jobbik - Konzervatívok

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.



Forrás: OS Országos Sajtószolgálat

MTI  © Minden jog fenntartva.