2024. október 22., kedd 00:23

A C3 Kulturális és Kommunikációs Központ Alapítvány közleménye
    Budapest, 2024. október 22., kedd (OS) -  Meghosszabbítottuk a nevezési határidőt a <19 Formáld a világod! versenyen! 19 éves kor alatt* bármilyen digitális alkotással nevezhetsz a versenyre, a legfontosabb a kreatív ötlet!

        19 éves kor alatt* bármilyen digitális alkotással nevezhetsz a versenyre, legyen az animáció, rajz, zene, játék, honlap, portál, kiegészítő alkalmazás, mobil applikáció, kutatás, robot, saját készítésű szoftver, hardver vagy bármilyen egyéb informatikai megoldás. A legfontosabb, hogy legyen egy kreatív ötleted!
    
     Egy versenyző több pályaművel is ingyenesen nevezhet versenyünkre. Jelentkezhetsz egyénileg vagy csapatban is, ha 2024. december 31-ig nem töltöd még be a 19. életévedet! Nevezhetsz Magyarországról és akár a határon túlról is.
    
     nevezési határidő: 2024. november 4. hétfő éjfél
    
     A zsűri által kiválasztott nyertesek értékes díjakat nyerhetnek és részt vehetnek a legjobb pályamunkákat bemutató kiállításon Budapesten. Emellett akár külföldi partner versenyeinkre, Németországba és Ausztriába is lehetőségük nyílhat kilátogatni!
    
     További információ a <19 Formáld a világod! verseny weboldalán.
    
     Kiadó: C3 Kulturális és Kommunikációs Központ Alapítvány
    
     -------------------------------------------------------------------
    
     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.



Forrás: OS Országos Sajtószolgálat

MTI  © Minden jog fenntartva.