2006. július 17., hétfő 15:00

A képviselők is allergiásak lehetnek
    Budapest, 2006. július 17., hétfő (OS) - Parlagfűmentes Magyarországért Egyesület, Asztmás és Allergiás Betegek Országos Szövetsége, a Nők a Környezetért és Egészségért Egyesület, valamint a Levegő Munkacsoport kezdeményezésére az Országgyűlés Környezetvédelmi Bizottságának  támogatásával a Dabasi Tüdőgondozó Intézet munkatársainak közreműködésével az Országgyűlés Irodaháza   III..számú tárgyalójában 2006. július 18-án 9-16 óra között a képviselők,a politikai frakciók tagjai, valamint az irodaház dolgozói részére az  allergiát okozó leggyakoribb allergénekre bőrpróbát végez és tüdőkapaciás mérésére lehetőségetbiztosít. A jelenlévő országgyűlési képviselők a sajtó rendelkezésére állnak 10 órától.dr Bérdi Eszter elnökhelyettes PME

Kiadó: Parlagfűmentes Magyarországért Egyesület

(c) Copyright MTI Zrt.