2009. február 23., hétfő 16:04

Ingatlanmaffia ellenes Életműdíj 2009
    Budapest, 2009. február 23., hétfő (OS) - Az Ingatlanmaffia ellenes életműdíj az idén másodszor került adományozásra.

    A Magyar Ingatlanközvetítők és Értékbecslők Szakmai Szervezete 2009 02. 21-én a hagyományos Ingatlanfarsangon az Ingatlanmaffia - ellenes Életműdíjat Dr. Devánszkyné Dr. Molnár Katalinnak adományozta.

Dr Devánszkyné Dr. Molnár Katalin, aki az MSZP országgyűlési képviselőjeként létrehozója és vezetője volt a parlamenti Lakásmaffia – ellenes Bizottságnak,  segítséget nyújtott a kifosztottaknak, törvényi szabályozók kidolgozásával, átgondolt munkájával próbált meg gátat szabni a visszaéléseknek.

Az Ingatlanmaffia-ellenes harc divatos lett, mindenki zászlajára tűzte, azonban az úttörő munkát Dr Devánszkyné Dr. Molnár Katalin és az általa vezetett bizottság végezte.

A díjat és a díjazott személyét az Európai Sors –Társak egyesülete javasolta, amely egyesület szorosan együttműködött a Lakásmaffia – ellenes Bizottsággal. A javaslatot a MIÉSZ támogatta.

Jelenleg az Országgyűlésben sajnos már nincs ilyen bizottság.
2009-02-23.

MIÉSZ

    Kiadó: Magyar Ingatlanközvetítők és Értékbecslők Szakmai Szervezete

-------------------------------------------------------------------

    Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
    Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
    (c) Copyright MTI Zrt.


Forrás: OS Országos Sajtószolgálat

MTI  © Minden jog fenntartva.