2009. április 8., szerda 13:18

A hazugság állama meg az igazmondó ombudsman (2.)
    Budapest, 2009. április 8., szerda (OS) -

    A távozása előtt őszintére váltó Tony Blair kijelentette, a feketék jól megkülönböztethető kultúrájában gyökerezik a késelésekbe torkoló erőszakhullám. A volt kormányfő szerint a problémán nem segít, ha politikailag korrekten félrenéznek. Bár őt is komolyan támadták, nem hírlik, hogy szalonképtelenné nyilvánították volna.
http://index.hu/kulfold/nwa5481

David Duke amerikai elnökjelöltet sem tiltották ki a politikából, amikor adatokra hivatkozva állította, hogy az Egyesült Államokban 2005-ben 37460 fehér nő esett áldozatul feketék által elkövetett nemi erőszaknak, míg 0 és 10 közé tehető azon fekete nők száma, akiket fehér elkövető erőszakolt meg. Bővebben az angol eredetiben:
www.davidduke.com/general/dr-david-duke-interviewed-by-michele-martin -of-npr_5453.html#more-5453

Aki ma is tagadja a különböző rasszokhoz tartozó emberek testi-lelki különbségeit, az a tudományt tagadja meg ugyanúgy, mint amikor megégettek embereket azért, mert állították, hogy a Föld gömbölyű és forog!
A különböző rasszokhoz tartozók DNS-állományában is sajátos különbségek vannak. A genetikai vizsgálatok segíthetnek a gyógyszer-mellékhatások, a sikertelen terápia okának feltárásában; a beteg terápiájának jobb kiválasztásában.
A betegségek gyakorisága, erőssége és leghatékonyabb gyógyítási módja is különbözhet attól függően, hogy az adott beteg melyik rasszhoz tartozik.
Még azt is megérhetjük, hogy mindezek figyelembe nem vétele esetén akár a népirtás gyanúja is felmerülhet!
Felvethető-e egyáltalán normális aggyal, hogy ami különbséget jelent az emberek fizikai valójában, annak biztosan semmi hatása nincs a lelki, kulturális stb. tulajdonságokra?

Kulturális antropológiai tananyagból ismert, hogy a kultúra az egy adott komplex egész, amely magában foglalja mindazt a tudást, hiedelemrendszert, szokásokat, művészetet, törvényt, morált, viselkedést, amit az egyén egy közösség tagjaként tanul meg.
Ez a tudomány minden népcsoportra nézve igaz, csak mindig éppen azokra – jelen esetben a cigányokra – nem, akiket egy hazug államban éppen szennyes politikai érdekek mentén, nem mellesleg az adott kisebbség népirtással is felérő kisemmizése mellett, eszközként felhasználnak?

Félreértés ne essék, a fentiekből nem az a tanulság, mintha a hazai cigányok vagy az amerikai feketék bűnözőknek születtek volna.
Az emberi életfeltételektől megfosztott közösségektől sehol nem várható, hogy a hazug államhatalommal együttműködjenek.
A lényeg az, és ezzel remélem, minden tisztességes cigányember egyetért, hogy a jellemzően megélhetési okból és a sajátos gondok megfelelő kezelésének hiánya miatt ugrásszerűen megszaporodó cigánybűnözésnek ne politikai indíttatású elhallgatási oka, hanem kiváltó okai szűnjenek meg.

A hazugság államát pedig, a jóakaratú többség tisztességes hazájává kell változtatnunk!

Bővebb háttér: www.abosz.hu/idoszerukerdesek.html#hazugsag


Budapest, 2009-04-08 (a Nemzetközi Roma Napon)

Pós Péter elnök
Asztmás és Allergiás Betegek Országos Szövetsége

    Kiadó: Asztmás és Allergiás Betegek Országos Szövetsége

-------------------------------------------------------------------

    Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
    Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
    (c) Copyright MTI Zrt.


Forrás: OS Országos Sajtószolgálat

MTI  © Minden jog fenntartva.