2010. április 20., kedd 17:54

Lendvai Ildikó levele Köves Slomó rabbinak (2. rész)
    Budapest, 2010. április 20., kedd (OS) - Gúr Nándor visszaléptetése nem gyógyír a bajra, hanem az egyik bajt próbálja – hiábavalóan – a másik bajjal orvosolni. Ez pedig nem érdeke a demokratáknak, mert nem tesz jót magának a demokráciának.

    Az MSZP több jelöltjét egyoldalúan visszaléptette ott, ahol látott garanciát arra: egy másik párt jelöltje képes és kész lehet a következetes demokratikus fellépésre. De nem lépteti vissza jelöltjét ott, ahol erre nem lehet számítani.

Hisszük, hogy a jelenlegi választások egyik legnagyobb tétje éppen az, hogy miként lehet megállítani, majd visszaszorítani a szélsőségeseket, és milyen erővel lesznek képesek a demokraták kontrollt gyakorolni azok felett, akik minden korábbi tettük és mostani ígéretük szerint a demokráciát saját hatalmi érdekeik szerint formálják át, és akiknek sosem volt kenyere a világos beszéd a kirekesztőkkel szemben.

Ezért továbbra is kitartóan, következetesen képviseljük saját meggyőződésünket, védjük a demokráciát és minden kisebbség jogait. Erre buzdítjuk valamennyi jelöltünket, és erre hívunk partnernek minden elkötelezett, őszinte demokratát.

Tisztelettel üdvözli:
Lendvai Ildikó


    Kiadó: MSZP

-------------------------------------------------------------------

    Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
    Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja  az OS-be beadott  közleményeket,  a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett  közlő a felelős.
    (c) Copyright MTI Zrt.


Forrás: OS Országos Sajtószolgálat

MTI  © Minden jog fenntartva.