2010. május 25., kedd 08:29

Magyarországi non-profitok egyesüljetek!
    Budapest, 2010. május 25., kedd (OS) - Különféle nyilvántartások szerint 60.000 ill. 100.000 non-profit szervezet (alapítvány, egyesület, klub, egyéb) működik Magyarországon, ám ebből csak közel 30.000 működik valóságban ( kap 1%-ot, működési pályázatokon indul, van weboldala, email címe, egyéb). Mivel kevés az adózó, és nagyon kevés a hatékonyan működő szervezet, ezért javaslom, amely szervezetek szeretnének tovább működni, EGYESÜLJENEK!

    Egyesüljenek a kutyákat védők a macskákat védőkkel, és EGYÜTT legyenek Állatvédők.

Egyesüljenek az optimisták a kevésbé optimistákkal, és együtt legyenek MÉG optimistábbak!

Az egyesülés milyen ELŐNYÖKKEL jár? Több bevétele lesz a szervezetnek, hiszen csak egy szervezetet kell népszerűsíteni. Országos lefedettséggel, sokkal több emberhez jut el az üzenet, így több lesz az 1%-uk, sokkal több pályázaton indulhat a szervezet. A hatékony gazdálkodás eredményeként biztosítható a nagyobb projektekhez az önrész. Így mindenki NYER, hiszen a szervezetnek ez 1 forintjába se kerül!

Mit nyer még? Nem kell sok-sok könyvelőt foglalkoztatni, elég egy jót, megfizetni, aki ért a non-profit szervezetekhez. Nem kell havonta, negyedévente avagy évente adóbevallást készíteni, beadni, nem kell a hatóságokkal vívni, hogy fontos az a tevékenység, főleg a közérdekébe álló  - közhasznú, amit végez, így több idő és sokkal több energia marad az érdemi munkára, a közös tevékenységre. Érdekli?

SEGÍTEK Önnek, és higgye el Önnek is!
Legyen szép és derűs a napja!

R ó z s a h e g y i  Márk
mark@optimistaklub.hu
www.optimistaklub.hu

    Kiadó: Egy Optimista Magyarországért Közhasznú Alapítvány

-------------------------------------------------------------------

    Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
    Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
    (c) Copyright MTI Zrt.


Forrás: OS Országos Sajtószolgálat

MTI  © Minden jog fenntartva.