2010. december 30., csütörtök 05:13

Nagy sikerrel zajlik a Magyarország Gazdasági Felemelkedéséért Alapítvány(MGFA) új ÜZLETI ÖTLETEKET, LEHETŐSÉGEKET MINDENKINEK, projektje.
    Budapest, 2010. december 30., csütörtök (OS) - Folyik a magyar vállalkozások ezreinek  és munkahelyek tízezreinek megmentése. Mindez, külső (kormány, EU) segítség nélkül. Az alapítvány saját erejéből, saját kutatói bázissal, szponzorai, önkéntesei   segítségével oldja meg, a projekt levezénylését és ehhez a sajtó segítségét is kéri. Azon  érdeklődő médiáknak akik segíteni tudnak   vagy érdeklődnek a projekt iránt, akár heti rovatokat is tud biztosítani, az olvasók, nézők, hallgatók tájékoztatására.

    Mire jó az Üzleti5letek?

Mint tudjuk, dollármilliárdokat kerestek többen is, egy egyszerűnek látszó ötlettel. (Microsoft, Google, Coca-Cola, Pepsi, Facebook, de hazai pályán maradva is sok családi sikertörténet van: Pick és Herz szalámi, Rubik-kocka, Tokaji bor, C-vitamin, Unicum, Szamos-marcipán, IWIW közösségi portál, stb. Franchise területen pedig: Fornetti, Lipóti Pékség és a CBA.)

Többen mások ötleteit valósították meg és így kerestek milliárdokat pl: a Coca-Cola esetében. Sokan kockáztattak is mások ötleteinek felhasználhatóságáért: Széchenyi a Lánchíddal, Törley a pezsgővel, de a hírek szerint a Farkasházy-Fischer család (Herendi porcelán) és a Zsolnai család (Zsolnai porcelán) is igénybe vette sajátja mellé kiegészítésnek mások ötleteit..

Ma már nem kell kockáztatni. A Sikeres Vállalkozók VIP Klub tagjai ingyen kapják a heti üzleti ötletcsomagokat és így válnak sikeressé.


Az Ötletbörzéről, amely az Üzleti5letek honlapján található


Az Ötletbörze azzal a céllal jött létre, hogy üzleti ötleteket, projekteket, franchise-okat mutasson be és ismertessen, továbbá a vállalkozók és vállalkozással foglalkozók szabadon cserélhessenek információkat gazdasági, üzleti, pénzügyi stb. szempontok szerint. További célunk, hogy üzleti ötletekkel segítsük azokat, akik ugyan jelenleg munaknélküliek, de szeretnének - kevés befektetéssel - saját, biztos egzisztenciát teremteni munkájuk segítségével.

Az Ötletbörzét azért hoztuk létre és tartjuk fenn , mert fontosnak tartjuk, hogy Kelet-Közép-Európában is megismertessünk olyan ötleteket, projekteket, gazdasági mechanizmusokat, melyek már a világ más országaiban, zömében a fejlett ipari országokban már megvalósultak, és az ötletgazdák egzisztenciát szereztek belőle. Ezek az ötletek még nem valósultak meg Magyarországon ill. Közép-Európában.


Az ötletek megvalósítási költségei ötletenként más és más, előfordul, hogy egyfajta szakértelem is szükséges egyik-másikhoz, de az ötletek, projektek nagyrésze megvalósítható és akár nyereséges is lehet néhány hónap után.

Mindemellett az ötleteket és porejkteket - igény esetén - kidolgozzuk, elkészítjük a szükséges háttértanulmányokat, hogy pénzügyileg, gazdaságilag, szakmailag milyen eszközök szükségesek a megvalósításhoz.
Az oldalon találhatóak még ötletek arra, hogy mit gyártson, ha Önnek ehhez már amúgy is megvannak az eszközeik, de szeretné lekötni többletkapacitását.
http://www.uzleti5letek.info
több info regisztrációval: http://www.vallalkozasokert.info
Tel:0670-3989159







    Kiadó: Magyarország Gazdasági Felemelkedéséért Alapítvány

-------------------------------------------------------------------

    Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
    Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
    (c) Copyright MTI nonprofit Zrt.


Forrás: OS Országos Sajtószolgálat

MTI  © Minden jog fenntartva.