2010. december 30., csütörtök 17:09

Elindult a vállalkozásokért.info Cégdefibrillátor szolgáltatása. Minden vállalkozás menthető!
    Budapest, 2010. december 30., csütörtök (OS) - A defibrillátor: az emberi szív megállásakor alkalmazható életmentő eszköz, melynek segítségével a halálos szívmegállás megakadályozható. A defibrillátor legjobb megoldás életmentésre: Iskolákban, orvosi rendelőkben, sportpályákon, strandokon, diszkókban, vonatállomásokon, repülőtereken, szállodákban, otthon és irodákban.Strapabíró és rendkívül könnyű, bárhova szállítható.

    Új szolgáltatás várja a cégeket és vállalkozásokat a sikeres oldalon a http://www.vallalkozasokert.info oldalain. Az MGFA segítségével próbálják megmenteni a hazai vállalkozásokat. Közel 650.000 cég és vállalkozás van ma hazánkban, válságban.

A vállalkozások lecsúszása általában úgy kezdődik, hogy először csak nem tud hasznot termelni a vállalkozása, majd egyre nehezebben tudja kifizetni alkalmazottait, munkavállalóit. Végül már a könyvelőre és a cég jogászának sem tud fizetni (ha volt egyáltalán), és innen már csak egy lépés – a csőd.
Pedig vállalkozása és projektjei ígéretesek, a piacon keresettek, de mégsem elég a bevétel


Ismerős?

Ha igen, a cégdefibrillátor Önnek való!


A cégdefibrillátor feladata az, hogy az anyagilag-pénzügyileg elakadt, megrekedt cégeknek segítséget nyújtson, mondhatni – vérátömlesztést: új projekteket felkutatni, amelyek a vállalkozás feleslegessé vált kapacitását újrahasznosítja, pénzügyi-anyagi forrásokat kutat fel, hogy a meglévő vagy a friss projektet finanszírozhassa a vállalkozása, háttérsegítséget ad azért, hogy jogilag, könyvelési, marketing, PR stb. szempontok szerint a cég megújulhasson.



Mindezek mellett vállalja, hogy a hatóságoknál is fellép a cégérdekében, ezzel ugyan nem érheti el pl. a vállalkozás adósságainak eltörlését, de halasztást, kamatmentességet – igen.



A program során hathatós segítséget nyújtunk a pénzügyi hiány rendezésében, az új projekt kiválasztásában és beindításában, hozzásegítjük vállalkozását jól működő jogi és könyvelési háttérhez.


Ezen kívül vállalkozása segítséget kap a marketing, a reklám és a PR-ban is, hiszen mindezek nélkül szinte lehetetlen nagy mennyiségben terméket vagy szolgáltatást értékesíteni.



A program maga akár 1-2 éves időtartamú is lehet.
Azonban a defibrillátor program költségeit késleltetve kell csak megfizetnie.


Elindult a cége a lejtőn? Halad a csőd felé?
Na hagyja, hogy jól menő cége, vállalkozása tönkremenjen!
Vegye ígénybe a cégdefibrillátort, ha szeretné megmenteni vállalkozást és nyereséggel akarja tovább üzemeltetni.

http://www.vallalkozasokert.info
valamint http://www.uzleti5letek.info  ahol mindenki kap, új ötleteket. Megmentjük a vállalkozásokat.

MGFA: 06-70-398-9159
info@gazdasagifelemelkedesert.com

    Kiadó: Magyarország Gazdasági Felemelkedéséért Alapítvány

-------------------------------------------------------------------

    Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
    Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
    (c) Copyright MTI nonprofit Zrt.


Forrás: OS Országos Sajtószolgálat

MTI  © Minden jog fenntartva.