2011. június 2., csütörtök 13:54

Cáfoljuk a Kormány megtévesztő kommunikációját!
    Budapest, 2011. június 2., csütörtök (OS) -

    Miszerint ma a miniszterelnök fogadta a rendvédelmi szervezetek szakszervezeteit és tárgyalt velük a nyugdíjrendszer átalakításával kapcsolatos kormányzati tervekről.
A hír úgy igaz, hogy egyes önjelölt rendvédelmi szakszervezetek, szám szerint 7 – BRDSZ, FRSZ, VPDSZ, HTFSZ, FBVSZOSZ, HOSZ valamint a RÉF Oldal ideiglenes ügyvivője – kizárva a többi, szám szerint 7 szakszervezetet, közöttük a Polgári Védelmi Dolgozók Érdekvédelmi Szövetségét, akik a rendvédelmi Sztrájkbizottságot alkotják!
Szakszervezetünk úgy értékeli, hogy ez a többi szakszervezet és a Sztrájkbizottság, valamint a képviselt ügy elárulása! Elhatárolódunk mindattól, ami ezen a megbeszélésen elhangzott, valamint mindattól, ami erről a megbeszélésről a Kormány illetve a tárgyaló szakszervezetek kommunikálnak!
Továbbra sem értünk egyet a Lázár, Balsai féle egyéni képviselői indítvánnyal, melyben a korkedvezményes, korengedményes nyugdíjrendszert visszamenőleges hatállyal támadják, és mindent megteszünk, hogy a jogállamiság elve szerint szerzett jog ne sérülhessen! Nem alku tárgya a szolgálati nyugdíjrendszer! Megvédjük jogainkat és nem hagyjuk, hogy azt egyes szakszervezetek árúba bocsássák!

Talabér Zoltán
PVDÉSZ elnök
A rendvédelmi szakszervezetek Sztrájkbizottságának tagja

    Kiadó: Polgári Védelmi Dolgozók Érdekvédelmi Szövetsége

-------------------------------------------------------------------

    Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
    Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
    (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.


Forrás: OS Országos Sajtószolgálat

MTI  © Minden jog fenntartva.