2011. július 19., kedd 17:40

Fidesz-frakció sajtóközleménye
    Budapest, 2011. július 19., kedd (OS) -

A Fidesznél azt valljuk, hogy nem a szavak, sokkalta inkább a tettek beszélnek. A jövőben Juhász Oszkár is bizonyíthat. A Jobbik frissen megválasztott gyöngyöspatai polgármesterjelöltjének – akinek ezúton is gratulálunk a választáson elért eredményéhez és munkájához sok sikert kívánunk – most megadatott a lehetőség, hogy bebizonyítsa, hogy a cigányozáson és zsidózáson kívül más válaszok is adhatóak az ország, esetében egy helyi közösség problémáira.
A Jobbik és az általa Gyöngyöspatára vezényelt  polgárőrség  eddig csak indulatokat korbácsolt a településen. Csak úgy mint a helyi eseményeket fel és kihasználó LMP is. Úgy látszik a Jobbik és az LMP rövid időn belül, immáron sokadszor, egymásra talált.
Mi azt szeretnénk, hogy az új polgármester a település problémáit valóban kezelni tudja, függetlenítve magát pártja szélsőséges ötleteitől és  megoldásaitól . Nyílván ez minden gyöngyöspatai lakó érdeke is. Amennyiben Juhász Oszkár a Jobbik cigányozásra és zsidózásra korlátozódó politikáján túl is tenni akar Gyöngyöspatáért, abban a térség fideszes országgyűlési képviselője feltétlen segítségére lesz.
Jó együttműködést kívánunk!

Gulyás Gergely, frakcióvezető-helyettes