2011. július 20., szerda 12:14

A Jobbiknak már véleményt nyilvánítania sem szabad
    Budapest, 2011. július 20., szerda (OS) - A Jobbik örömmel tapasztalja, hogy az ügyészség elkezdett foglalkozni a Balajti-üggyel, az viszont megdöbbentő, hogy a valódi problémák feltárása helyett a jobbikos Staudt Gábor és a véleménynyilvánítási szabadság ellen indított hadjáratot. A közvélemény annak kiderítését várna a bűnüldöző szervektől, hogy milyen körülmények között született meg a jobbikos képviselőket érintő  C  típusú átvilágítás eredménye, kik voltak annak a politikai megrendelői, és miért titkosították első körben 2030 év végéig a minősített adatot nem, csak politikai álláspontot tartalmazó  szakvéleményeket .

    Arról is kevés szó esik, hogy Balajti László ellen Staudt Gábor pótmagánváddal élt 2010 év végén, de ebben az eljárásban még nem történt meg a büntetőtárgyalás kitűzése sem. Pedig mindennél jobban várjuk, hogy szemtől szembe találkozhasson a bíróság előtt Staudt Gábor Balajti Lászlóval, és neki szegezhesse azokat a kényes kérdéseket, amelyre eddig egyik hatóság sem kívánt válaszolni, s érdemben még foglalkozni sem kívántak vele.         A Jobbik képviselői minden körülmények között kimondják az igazságot, még akkor is, ha ez ellen a jelenlegi,  forradalmi  kormányzat a büntetőjog eszközeivel szeretne fellépni. A Jobbik képviselői nem bújnak mentelmi joguk mögé, ahogy azt a többi párt teszi. Érdekes tény, hogy hasonló (véleménynyilvánítás miatt indított) ügyekben még csak jobbikos képviselőket adott ki az Országgyűlés, noha igaz az is, hogy a nemzeti radikális képviselők minden esetben maguk kérték a mentelmi joguk felfüggesztését. Várjuk azt a pillanatot, amikor a jobbikosok elleni boszorkányüldözések helyett megkezdődik a valódi politikusbűnözők elszámoltatása. Gondoljunk csak Gyurcsány Ferencre, akinek mentelmi ügye érdekes módon hosszú hónapok óta a mentelmi bizottság előtt fekszik, így eddig nem indulhatott meg a büntetőeljárás az országot tönkretevő, bukott miniszterelnök ellen. Úgy tűnik, hogy a jelenlegi rezsimnek Gyurcsány megvédése és a Jobbik ellehetetlenítése a fő célkitűzése.          Jobbik Magyarországért Mozgalom
    Kiadó: Jobbik Magyarországért Mozgalom

-------------------------------------------------------------------

    Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
    Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
    (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.


Forrás: OS Országos Sajtószolgálat

MTI  © Minden jog fenntartva.