2011. szeptember 11., vasárnap 23:03

Antifasiszta akció a turul szobornál
    Budapest, 2011. szeptember 11., vasárnap (OS) - Szemetes zsákkal takarták le a turul szobrot egy antifasiszta csoport tagjai.

    2011. szeptember 11-én a Joggal a Jobbik Facebook csoport tagjai WC papírral és szemetes zsákkal takarták le a budapesti, XII. kerületi turul szobrot, ezzel is felhívva a közvélemény figyelmét, a szélsőjobboldali ordas eszmék veszélyeire, melyek sajnos egyre nagyobb teret kapnak a társadalmunkban.  Ezzel az antifasiszta akcióval a csoport tagjai arra is szeretnének rávilágítani, hogy a napokban nyílt levélben fordultak az Országgyűlés elnökéhez, amelyben az újfasiszta szervezetek szervezésében résztvevő parlamenti képviselők elleni eljárást kezdeményeztek.  A rendőrség a helyszínen igazoltatta az akcióban résztevevő tagokat, de nem akadályozta meg az akció végrehajtását.    Nyári Zsolt  A Joggal Jobbik ellen Facebook csoport alapítója
    Kiadó: Magyarországi Munkáspárt 2006

-------------------------------------------------------------------

    Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
    Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
    (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.


Forrás: OS Országos Sajtószolgálat

MTI  © Minden jog fenntartva.