2011. december 29., csütörtök 12:34

Meg kell akadályozni a homokosolimpiát!
    Budapest, 2011. december 29., csütörtök (OS) - A fővárosi Jobbik frakció megütközve értesült arról, hogy Budapestre külföldről is nyomást gyakorolnak a  melegolimpiának  nevezett keresztényellenes gyűlöletorgia megrendezése érdekében. Tarlós István főpolgármester helyesen utasította vissza Berlin kormányzó-polgármester(asszonyának) kérését, amelyben Demszky Gábor bukott városvezető ígéretére hivatkozva a Budapesten rendezendő úgynevezett  melegolimpia  támogatására szólította fel.

    A fővárosi Jobbik frakció nyomatékosan felkéri Tarlós István főpolgármestert, hogy zárja be a kiskapukat a heteroszexuálisokat diszkrimináló magamutogató parádé előtt, s haladéktalanul vizsgáltassa ki, a rendezvény szervezői kötöttek-e szerződéseket állami vagy budapesti tulajdonú sport- és egyéb létesítmények használatára. Amennyiben pedig a válasz igen lesz, intézkedjen a szerződések azonnali felmondásáról. Felháborító, hogy a 2012-es londoni olimpia mellett Budapestnek a  melegolimpia  jut. Ezt a rendezvényt meg kell akadályozni, mert nem a sportról szól, hanem arról, hogy a várost több ezer homoszexuális árassza el.        A Jobbik számára több szempontból is aggályos a  melegolimpiának   nevezett agresszív multikulturális erődemonstráció. Elsősorban azért, mert egy Magyarországgal szoros kapcsolatban álló ország fővárosának vezetője figyelmen kívül hagyja azt a tényt, hogy véget ért Budapest húszéves szociálliberális megszállása. Másodsorban a Jobbik fővárosi frakciója elfogadhatatlannak tartja, hogy Budapest utcáit elárassza a látványdeviancia és a másság erőszakos propagálása, hiszen nemcsak a ferdehajlamú amatőr sportolók, hanem rajongóik is ideözönlenének az egész világból.          Harmadsorban a Jobbik szeretné elejét venni, hogy ismételten rendőr- és kordonvárossá változzon Budapest, hiszen a rendezvény biztosítása óriási erőket vonna el a közbiztonság fenntartásától. A társadalom normális többsége jogosan utasítja el a devianciának minősíthető homoszexuális köztéri megnyilvánulásokat. A Jobbik tisztában van azzal is, hogy a magyar társadalom többsége nem a melegek léte, hanem demonstratív és provokatív magamutogatása ellen foglal állást, s várhatóan nehéz lenne kordában tartani azokat, akik ellenérzésüket esetleg radikálisabb formában fejeznék ki.          A fővárosi Jobbik frakció minden törvényes eszközzel és lehetőséggel azon fog munkálkodni, hogy meghiúsítsa a bukott főpolgármester álmát, ne legyen Demszky-melegedő nyáron Budapestből!         Czeglédi János, a Jobbik fővárosi képviselője
    Kiadó: Jobbik Magyarországért Mozgalom

-------------------------------------------------------------------

    Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
    Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
    (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.


Forrás: OS Országos Sajtószolgálat

MTI  © Minden jog fenntartva.