2011. december 30., péntek 14:34

Új magyar orvosi gyógymód az idegrendszeri túlterheltség és az immunrendszer zavarainak kezelésére
    Budapest, 2011. december 30., péntek (OS) -

Magyar kutatók és mérnökök - Erdőfi Szabó Attila PhD. (a Jeruzsálemi Szent János Szuverén Máltai Lovagrend Autonóm Perjelségek Szövetségének (KMFAP) tagja) vezetésével – végzett többéves fejlesztői munkája eredményeként, teljesen új szemléletű orvosi készülék született a krónikus betegségekben szenvedők gyógyítására. A készülék az emberi szervezet idegrendszerének és sejtszintű működésének gyenge elektromos- és elektromágneses szabályozására gyakorol hatást, amellyel az önregenerációs folyamatokat képes támogatni a címben felsorolt betegségeknél sokkal több területen.
Az EMOST nevű készülék a  sajátjelterápia  alapján működik, azaz érzékeli a szervezet igen gyenge elektromágneses szabályozó jeleit, amelyeket enyhén módosít és azokat visszavezeti a szervezetbe, így készteti jobb működésre azt. A bio-elektro-feedback elv már régóta ismert, viszont ez az első olyan orvostechnikai készülék, amely az említett módon gyógyít. A berendezés minősítése, adminisztratív regisztrálása a napokban fejeződött be, viszont működésére már több, a világban meghatározó szerepet játszó szaklap, pl. a Nature Precedings, a Electromagnetic Biology and Medicine vagy a European Biophysics Journal is felfigyelt. A berendezés segítségével   hatékonyan enyhíthetőek az idegrendszeri túlterheltség, a idegrendszeri alapú allergiák és fájdalmak, továbbá  az immunrendszerben fellépő  zavarok.
A Máltai Lovagrend (KMFAP) Pro Deo Egyeteme szakmai támogatást nyújtott a hazai és nemzetközi biofizikai kutatások során, és a Lovagrend humanitárius szervezete, a Femeraid sikerrel tudja majd használni az új eszközt a nemzetközi humanitárius tevékenységében, katasztrófa- és vészhelyzeti esetekben világszerte.

Kiadó: Máltai Lovagrend (KMFAP)