2012. január 21., szombat 14:53

Ángyán Professzor Úr maradjon!
    Budapest, 2012. január 21., szombat (OS) - A HONFOGLALÁS 2000 EGYESÜLET, ÉS SZÁMOS CIVIL SZERVEZET KÉRI A MINISZTERELNÖK URAT, HOGY NE FOGADJA EL ÁNGYÁN PROFESSZOR ÚR LEMONDÁSÁT, AZ ÁLLAMTITKÁR ÚR VONJA VISSZA TÁVOZÁSI SZÁNDÉKÁT

    Sajnálattal vettük a hírt, miszerint Ángyán József professzor Úr lemondott államtitkári megbízatásáról. Az ország egyetlen kitörési lehetősége, a magyarság megmaradásának záloga a termőföld. A mezőgazdaság és a feldolgozó ipar átszervezése során, valamint a vidék megtartó erejének – a gazdák érdekeinek következetes képviselete terén a professzor Úr a legtöbbet tette. A civil szervezetek kérik, hogy a rendkívül népszerű, kiváló szakember továbbra is maradjon posztján, nem nélkülözhetjük tudását, tapasztalatát. Az államtitkár Úr fontolja meg távozási szándékát: maradjon hivatalában, a miniszterelnök Úr ne fogadja el lemondását – kéri a Honfoglalás 2000 Egyesület és számos civil szervezet.   Kiadó: Honfoglalás 2000 Egyesület – Szilvásy György  2012.01.21.  
    Kiadó: Honfoglalás 2000 Egyesület

-------------------------------------------------------------------

    Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
    Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
    (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.


Forrás: OS Országos Sajtószolgálat

MTI  © Minden jog fenntartva.