2012. február 9., csütörtök 21:02

A MIÉSZ támogatja a perilleték mentességre vonatkozó Devizaadós Szövetség kezdeményezését
    Budapest, 2012. február 9., csütörtök (OS) - A Magyar Ingatlanközvetítők és Értékbecslők Szakmai Szervezete (MIÉSZ) támogatja a Devizaadósok Szövetsége kezdeményezését, a perilleték mentességre vonatkozó petícióját:

A perilleték felső határát – a devizaadósokat tovább sújtva – a törvényhozás 900 ezer forintról 1,5 millió forintra emelte 2012. január 1-vel. Ez a 67 %-os emelés ellehetetleníti az egyéni pereket, de a pertársaságoknak is komoly kiadást jelent, akkor, amikor a duplájára emelt havi törlesztő részletek alatt nyögő – tartalékaiktól az elmúlt két év során teljesen megfosztott családok amúgy is máról holnapra élnek. Továbbiak: http://www.peticiok.com/peticio_a_devizaadosok_perilletek_mentessegee rt  Forás: http://devizaados.eu
    Kiadó: Magyar Ingatlanközvetítők és Értékbecslők Szakmai Szervezete