2012. március 2., péntek 12:27

Játék Határok Nélkül – Zöldőrzők köntösben
    Budapest, 2012. március 2., péntek (OS) - Újabb rendezvénnyel várja a hétvégén a Nagykátai kistérség diákjait a Zöldőrzők csapata. Az egész éves programsorozat célja a szemléletformálás és az életmódváltás. A virtuális lét helyett a gyerekek inkább mozogjanak, töltsenek több időt a szabadban, közösségben, és ezzel egy időben fedezzék fel újra közvetlen környezetük értékeit. Ismerjék meg a természet ajándékait, és ápolják azt.

    A Játék Határok Nélkül sportrendezvényen két napon át versenyezhetnek a diákok a tápiószentmártoni sportcsarnokban. A szombat-vasárnapi program két részből fog állni: elsőként ügyességi és sorversenyeken csaphatnak össze a csapatok, a nap második részében pedig elméleti vetélkedőkben mérhetik össze tudásukat a fiatalok. A pontokat a helyszínen összegzik, és eredményt is hirdetnek - természetesen jutalommal. A rendezvényre a csapatokon kívül szeretettel várják a pedagógusokat, a diákok szüleit, kísérőit és önkénteseket is. Egyszóval mindenkit, aki ezen a hétvégén kikapcsolódásra, társaságra és önfeledt szurkolásra vágyik, hiszen izgalmas verseny ígérkezik. Bővebb információ: www.zoldorzok.hu
    Kiadó: Fiatalok a Környezetért Egyesület

-------------------------------------------------------------------

    Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
    Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
    (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.


Forrás: OS Országos Sajtószolgálat

MTI  © Minden jog fenntartva.