2012. március 11., vasárnap 11:52

Holland fapapucsok Magyarországon
    Budapest, 2012. március 11., vasárnap (OS) - A Honfoglalás 2000 Egyesület utánajárt az aljas rágalmaknak - A tulipánosok nem tudnak arról, hogy Magyarországon fasiszta veszély lenne!

A Honfoglalás 2000 Egyesület néhány tagja kirándulás keretében felkereste Boldogasszonyfa, Baranya-megyei települést, ahol számos holland család letelepedett. Az egyesület tagjai megkerestek két famíliát, s a kérdéseikre adott válaszokból kiderült: nagyon jól érzik magukat hazánkban. Nem tudnak arról, hogy a magyarok fasiszták – mint ahogy elhangzott a holland Radio1 Prem Time című műsorában. A tulipánosok nem értik az elhangzottakat: új hazájukban nincs idegengyűlölet, nem terjednek szélsőséges, fasiszta nézetek, abszolút biztonságban élnek, szeretik a magyarokat, jó a kapcsolat a falubeliekkel, akikkel a nyelvi nehézségek ellenére megértik egymást.  Az udvariassági látogatáson az egyesület tagjai nem kérték a fapapucsosokat, hogy tiltakozzanak a holland sajtóban időnként megjelenő Magyarországot rágalmazó cikkek miatt, bár elvárható lenne! Ugyanis, ha mindaz igaz lenne, ami hazánkról a holland sajtóban megjelenik (nagy a pofátok, fasiszta törvényeket hoztok és kinyújtjátok a kezeteket a mi adópénzünkért) – akkor logikus lenne, hogy a tulipánosok mielőbb visszatérjenek elhagyott hazájukba, ahol rágalmazni, hazudozni lehet. Ám, a hollandok – a mi adó-forintjainknak is köszönhetően – jól élnek a befogadó, békés, biztonságos, mediterrán-jellegű, Dél-Magyarországon. Az egyesület ajánlja a sajtónak: keressék fel a hollandusokat, beszélgessenek velük!  Kiadó. Honfoglalás 2000 Egyesület – Szilvásy György 2012. 03.11.
    Kiadó: Honfoglalás 2000 Egyesület