2012. április 1., vasárnap 17:26

Manifesztum Magyarország Államfője védelmében
    Budapest, 2012. április 1., vasárnap (OS) - Mi, az alábbi nemzeti elkötelezettségű társadalmi szervezetek tagjai megdöbbenéssel láttuk a nemtelen lejárató támadásokat a Köztársasági Elnök intézménye ellen.

Mi, az alábbi nemzeti elkötelezettségű társadalmi szervezetek tagjai megdöbbenéssel láttuk a nemtelen lejárató támadásokat a Köztársasági Elnök intézménye ellen.   Valójában egy hitelét és hatalmát vesztett, nemzetidegen, erőszakos törpe kisebbség követ el minden színvonal alatti megnyilvánulást, melynek egyetlen célja a médiában való megjelenés.    Mivel tömegeket nem tudnak mozgósítani, ezért néhány fizetett aktivistájuk a balliberális média segítségével próbálja az Államfőt, általa a többségi kormányt és a Nemzetet lejáratni.   Támogatóik jó része a múlt rendszer haszonélvezőiből, illetve leszármazottjaikból áll. Ők törnek pálcát mások felett, akiknek része volt az oktatás lezüllesztésében, melyet a rendszerváltás utáni liberálisok tudatosan tovább folytattak.    Ők, akik előjogaik révén felvételi nélkül jutottak felsőoktatási intézményekbe és vadászházakban diplomáztak, vagy beosztottjaikkal íratták meg diplomamunkájukat.   Felszólítjuk a Kormányt, hogy szerezzen érvényt a többségi akaratnak és védje meg e nemzeti intézmény szentségét, tekintélyét ezekkel az anarchistákkal szemben.   Budapest, 2012.március 30.
                                        Történelmi Vitézi Rend
                                                                   vitéz Hunyadi László főkapitány sk.  Csatlakozó szervezetek: Szent László Társaság (1861) és Rend Horthy Miklós Társaság Magyar Vidék Országos 56-os Szövetség 1956 Magyar Nemzetőrség Gloria Victis Alapítvány – Csömör Az 1956-os Forradalom és Szabadságharc Emlékéért Alapítvány - Veszprém
    Kiadó: Magyar Vidék Országos 56-os Szövetség