2012. április 4., szerda 23:02

A Honfoglalás 2000 Egyesület államfőjelöltje: Hoffmann Rózsa
    Budapest, 2012. április 4., szerda (OS) - A civil szervezet az oktatási államtitkárt javasolja a köztársasági elnöki posztra - férfiuralom helyett esélyegyenlőséget!

    
    Honfoglalás 2000 Egyesület javasolja, hogy a művelt, nyelveket beszélő, határozott, nagy szakmai tudással rendelkező, reprezentatív megjelenésű oktatási államtitkárt – Hoffmann Rózsa asszonyt jelölje a kormánykoalíció a legmagasabb közéleti méltóság posztjára. Az egyesület véget vetne a férfiak túlzott képviseletének a közéletben, így a magas, nagy felelősséggel járó pozíciókban is. Lehetőséget kell adni a hölgyeknek, hogy kifejthessék tudásukat, hogy tanúbizonyságot tehessenek alkalmasságukról, és hogy élhessenek női mivoltukból fakadó szociális érzékenységükkel, empatikus lelkialkatukkal.    Az egyesület írásban kérte a KDNP elnökségét,és a Fidesz frakciót:támogassák  az egyedülálló kezdeményezést, és javasolják az Országgyűlésnek Hoffmann Rózsa asszony köztársasági elnökké választását.   Kiadó: Honfoglalás 2000 Egyesület – Szilvásy György  2012. 04.04.
    Kiadó: Honfoglalás 2000 Egyesület

-------------------------------------------------------------------

    Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
    Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
    (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.


Forrás: OS Országos Sajtószolgálat

MTI  © Minden jog fenntartva.