2012. április 12., csütörtök 13:14

Jogi lépéseket tesz a Jobbik a hazudozó hvg.hu ellen
    Budapest, 2012. április 12., csütörtök (OS) - A Hit Gyülekezetéhez köthető Hetek és ATV félretájékoztatását a hvg.hu hazugságai folytatják, melynek vezércikke számos kitalációval próbál megosztottságot mutatni a Jobbikban, mely valójában a legegységesebb parlamenti párt.

Újra egymásnak estek a Jobbik parlamenti frakciójának mérsékeltebb és radikálisabb tagjai ( ) Napok óta heves vita folyik a Jobbik országgyűlési frakciójának belső levelezőlistáján  – így hazudozik a hvg.hu, miközben valójában semmilyen vita nem alakult ki Baráth Zsolt napirend utáni felszólalása miatt (a témát pedig már lezártnak is tekinti a Jobbik), ezért a párt megteszi a szükséges jogi lépéseket a balliberális rágalomhadjárat miatt.         A hvg.hu vezércikke törésvonalat próbál bemutatni a portál szerint Balczó Zoltán és Novák Előd által fémjelzett  szárnyak  közt, valójában azonban a két képviselő közt nincsen átfogó, politikai felfogásbeli különbség, együttműködésünk kifogástalan, a célok közösek.
        Valótlan többek közt az az állítás:  Az üggyel foglalkozó múlt heti házbizottsági ülésen a Jobbik azt kérte, halasszák el erre a hétre a vitát, mert a frakciójuk még nem alakította ki az álláspontját Baráth beszédéről.  Valójában nem kért ilyet a nemzeti ellenzék, ezt az ülés jegyzőkönyve is tanúsítja, miként dokumentálható az is, hogy a frakció levelezőlistáján sem volt semmilyen vita, pláne nem  heves .          A hvg.hu hazug tudósítása odáig vezet:  Nem véletlen, hogy végül a Magyar Gárda elsorvasztása mellett döntött a pártvezetés.  Valójában a Jobbik elnökségi tagjai mindig, és a jövőben is próbálják segíteni a gárdistákat, akiket eddig egymásra licitálva üldözött a Gyurcsány-, a Bajnai- és az Orbán-kormány.          Novák Előd, a Jobbik alelnöke
    Kiadó: Jobbik Magyarországért Mozgalom