2012. június 25., hétfő 17:19

TermékMix Kupa győzelem: Laurel és Principessa harmónia
    Budapest, 2012. június 25., hétfő (OS) - A hétvégén 5. alkalommal rendezték meg Balatonkenesén a TermékMix Kupát, melynek nem kisebb személyiségek voltak a főszereplői, mint Litkey Farkas – ezúttal főszervezőként -, a magyar piacon is jól ismert FMCG vállalatok vezetői és munkatársai, s nem utolsó sorban a Principessa versenyvitorlázói.

    Június 23-án, pénteken került megrendezésre az idei TermékMix kupa Balatonkenesén.  A Laurel Cégcsoport hajója – melynek fedélzetén a Principessa versenyzői is helyet kaptak - elsöprő sikert aratott. Elnyerte a pálya, a túra és az összetett verseny első helyezését is a Nagy R. Attila kormányozta egység.
A rendezvény ez évi védnökei a Tesco és a CBA, kiemelt támogatója a Ford volt. A hajózó egységek között rajtuk kívül megjelentek még a Miso, Chio, a Dm, az SAP, a Host Logic és a Laurel cégcsoport vezetői és munkatársai. A hajókon természetesen helyet kaptak tapasztalt balatoni vitorlázók is, akik a versenyszabályok betartására és a biztonságos sportolásra egyaránt figyeltek, s nem utolsó sorban segítették a csapatokat a sikeres szereplésben is.  
A Laurel csapata első alkalommal vett részt a regattán (a Bessenyei István, Bessenyei Attila, Baumgartner József, Szegedi Judit és Nemsitz Emil egységgel), ahol nem várt sikert arattak és hódították el minden kategóriában a bajnoki címet.
Szakmai partnerként a másfél hét múlva megrendezésre kerülő, 44. Kékszalag versenyre készülő Principessa Sailing Team (Nagy R. Attila kormányos, Bárdos Mihály "Misó" és Sárközy András "Maugli") versenyvitorlázói segítették a csapat munkáját,
A elsőségért vívott éles küzdelmet végül a Ford-csapat vitorlázatának sérülése pecsételte meg: a Laurel és a Principessa legényei maguk mögé utasították a rivális csapatokat.  
Eredmények: www.termékmixkupa.hu
Info: http://www.facebook.com/PrincipessaSailingTeam

    Kiadó: Principessa Yacht Club

-------------------------------------------------------------------

    Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
    Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
    (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.



Forrás: OS Országos Sajtószolgálat

MTI  © Minden jog fenntartva.