2012. július 6., péntek 12:03

Médiatanács: Valótlan állítások a Klubrádiótól
    Budapest, 2012. július 6., péntek (OS) -

    
A Klubrádió 2012. július 6-ai nyilatkozatával leleplezte önmagát, és több vonatkozásban is valótlanságok állításával igyekszik megtéveszteni a közvéleményt.

Íme a tények:

1. A Klubrádió nyilatkozatában azt állítja, hogy  az összes lap szabályos aláírást tartalmaz” (idézet a Klubrádió közleményéből). Ezzel szemben a bíróság ítélete azt tartalmazza, hogy  a pályázónak a pályázati ajánlat valamennyi oldalát alá kell írni” (idézet a Fővárosi Ítélőtábla ítéletéből).

A valóság tehát az, hogy a Klubrádió alakilag hibás pályázatot nyújtott be.

2. A Klubrádió nyilatkozatában azt állítja, hogy  az ítélet kimondta a pályázat eredményességét, amiből egyértelműen következik, hogy nem zárhatja ki az összes pályázót” (idézet a Klubrádió közleményéből). Ezzel szemben a bírósági ítélet úgy szól, hogy  az alperest e körben új eljárásra kötelezi” (idézet a Fővárosi Ítélőtábla ítéletéből).

A valóság tehát az, hogy a bíróság a maga alkotta ítéletével pontosan meghatározza a Médiatanács feladatát, vagyis az új eljárás lefolytatását.

A Klubrádió e hamis állításokkal, stílustalan és valótlan minősítéseivel olyan szintre alacsonyodott, amit nemhogy egy tisztességes klubban, de még egy talponállóban sem szokás alkalmazni.


Médiatanács
Szóvivői iroda


--------------------------------------------------------------------- ------------

    Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
    Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
    (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.



Forrás: OS Országos Sajtószolgálat

MTI  © Minden jog fenntartva.