2012. szeptember 6., csütörtök 11:36

Ingyenes kreatív írás kurzus pedagógusoknak! A Galambposta program
    Budapest, 2012. szeptember 6., csütörtök (OS) - Az angol Nottingham Writers’ Studioval és a német GEDOK Központtal együttműködésben a budapesti 5K Központ ingyenes kreatív írás tanfolyamot hirdet pedagógusoknak a Kossuth Klubban. Az iskola történetmesélésre és -írásra sarkall, bemutatja, hogy a prózaírás felszabadító, örömet okozó tevékenység, amelyet akár meg is lehet tanulni!

    Elsősorban (de nem kizárólag) olyan pedagógusokat várnak, akik nehéz körülmények között dolgoznak, hátrányos helyzetű gyermekeket oktatnak, és a munkájuk során sok konfliktust kell feldolgozniuk. A kurzus 7 hónapon keresztül havi egy (péntek délutáni) találkozót, szemináriumot és év végén egy nottinghami, illetve karlsruhe-i utazást foglal magában. A német és az angol csoport fogadása, tartalmas ittlétük megszervezése a kulturális kommunikáció révén illeszkedik a programba. A nyelvtudás előny, de nem feltétel.  A jelentkezés 3, egyaránt fontos eleme: •     A jelentkezési lap kitöltése (letölthető a www.5kkozpont.hu oldalon a Jelentkezési lapok menüpontban) és elküldése e-mailben (5kkozpont@5kkozpont.hu) vagy postán (5K Központ, 1088 Budapest, Múzeum u. 7.) •     Egy rövid, lényegre törő önéletrajz beküldése •     Egy 4000-5000 karakternyi saját szöveg elküldése a választható műfajok egyikében (memoár, tárcanovella, könyvismertetés, publicisztika, blog jellegű szubjektív szöveg)  Jelentkezési határidő: 2012. szeptember 20.  A 2012-13-as tanévre 10 főt tudnak fogadni.
    Kiadó: TIT Kossuth Klub Egyesület

-------------------------------------------------------------------

    Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
    Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
    (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.



Forrás: OS Országos Sajtószolgálat

MTI  © Minden jog fenntartva.