2012. november 9., péntek 14:18

A Nemzeti Fejlesztési Minisztérium közleménye (2. rész)
    Budapest, 2012. november 9., péntek (OS) - Vályi-Nagy Vilmos átadta Az Év Projektmenedzsere díjat

A díjátadót a projektmenedzsment szakma hazai szervezetei közösen hirdették meg, értékelték és tettek javaslatot az Év Projektmenedzserének személyére. A szervezetek meghatalmazott képviselőiből e díj szervezésére létrejött Projektmenedzsment Kiválóság Tábla célja a magyarországi projektmenedzsment élet egy-egy szakemberének elismerése és rajtuk keresztül a figyelem ráirányítása a projektmenedzseri tudás és szakma jelentőségére, valamint a kiemelkedő projektek eredményeire.  A Projektmenedzsment Kiválóság Tábla által meghirdetett elismerést idén tizenkettedik alkalommal adta át Cserna József, a Magyar Projektmenedzsment Szövetség és a Díjbizottság elnöke, ezúttal Taby Tamásnak, a SWICON Zrt. Üzletág igazgatójának. Az idei sok színvonalas pályázatra tekintettel a Tábla két különdíjat is kiosztott, az egyiket Pomázi Gyula, a Provice Üzleti és Informatikai Szolgáltató és Tanácsadó Kft. ügyvezető igazgatója, a másikat Szulyovszky Gábor Viktor, a Pedrano Holding Kft. ügyvezetője, senior projektmenedzsere kapta.
    Kiadó: Nemzeti Fejlesztési Minisztérium