2012. november 10., szombat 12:07

A Societas - Baloldali Ifjúsági Mozgalom közleménye
    Budapest, 2012. november 10., szombat (OS) - A Societas- Baloldali Ifjúsági Mozgalom szeretné megköszönni selmeci gabriella és kocsis máté reklámkampányát, melyet az ,,Elég Volt" c. újságunk népszerűsítéséért megtettek.

    A Societas- Baloldali Ifjúsági Mozgalom szeretné megköszönni selmeci gabriella és kocsis máté reklámkampányát, melyet az ,,Elég Volt" c. újságunk népszerűsítéséért megtettek. Központunk azóta több hívást kapott (például Sopronból,Tatabányáról, Dörgicséről...) , olyan állampolgároktól, akik a szóvivő asszonytól értesültek kiadványunkról.  A törvényességi vizsgálattól nem félünk, hiszen az újságban leírtakat, már külön-külön taglalta a teljes magyar sajtó, ezért azt gondoljuk, médiatörvény ide vagy oda, a Fidesz nem perelhet be mindenkit, aki lerántja a leplet róluk.  kocsis máté reagálása a TEK-kel kapcsolatosan felesleges, mert a rendvédelmi szervek meg tudják védeni az állampolgárokat, a cikk pont arról szól, hogy a rendvédelmi szerveket nem védi meg senki a kormánytól   Végezetül figyelmükbe ajánljuk ezt a Petőfi idézetet:  "Voltak fejedelmek, Akiknek emlékoszlopot emeltek, Magast és fényeset, Mely hirdeté nagyságukat, Mely hirdeté jóságukat. És hol van az oszlop?... elesett! El kellett esnie, Mert hazugsággal volt tele. Az idő igaz, S eldönti, ami nem az."  
    Kiadó: SOCIETAS - Baloldali Ifjúsági Mozgalom

-------------------------------------------------------------------

    Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
    Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
    (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.



Forrás: OS Országos Sajtószolgálat

MTI  © Minden jog fenntartva.