2012. november 30., péntek 12:56

A Klubrádió közleménye (1. rész)
    Budapest, 2012. november 30., péntek (OS) - Tisztelt Médiatanács!

    Önök immár naponta traktálják hazugságaikkal, csúsztatásaikkal a közvéleményt. Önök kártevő tevékenységüket hatalmas apparátussal, irdatlan közpénzen végzik. Legutóbbi közleményükre (november 29.) reagálunk ezúttal.
"A Médiatanács immár két esztendeje folyamatosan és kiszámíthatóan biztosítja a Klubrádió számára a zavartalan működés lehetőségét". Kéthavonta hosszabbítgatják ideiglenes engedélyekkel a frekvencia használatunkat. Szerdáig nem tudtuk, vajon jövő kedden sugározhatunk-e. És ez így megy két éve, miközben eddig hat bírósági ítélet állapította meg a tartós frekvenciához fűződő jogainkat. Az Önök áldatlan tevékenysége mérhetetlen károkat okoz a Klubrádiónak, a Klubrádió többszázezres hallgatóságának, a sajtószabadságnak, Magyarországnak.
"  a Klubrádió kecskeméti frekvenciájáért fizetendő éves díjat a Médiatanács 11 millióról 3 millió forintra, míg debreceni frekvenciája díját 8,5 millióról 4,1 millió forintra csökkentette." Önök ismét félrevezetik a közönséget, ugyanis a Klubrádió budapesti frekvenciájának 25 milliós díját nem csökkentették, szemben az ország összes többi kereskedelmi rádiójáéval. Önök cinikusan a frekvencia ideiglenességével indokolták a Klubrádió kihagyását a kedvezményből. Ráadásul a többi esetben titokként kezelik a csökkentés mértékét, például a Class FM-ét is, ami bizonyára százmilliós nagyságrendű.

-------------------------------------------------------------------

    Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
    Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
    (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.



Forrás: OS Országos Sajtószolgálat

MTI  © Minden jog fenntartva.