2012. november 30., péntek 12:56

A Klubrádió közleménye (2. rész)
    Budapest, 2012. november 30., péntek (OS) -

Az Önök egyik fő kegyeltje, a Lánchíd rádió egymásután kapja a vidéki frekvenciákat ingyenes használatra. Egyébként a Katolikus, a Mária és az Európa rádió sem fizet Önöknek díjat. Ehhez képest az Önök úgynevezett segítsége álságos és nevetséges. A Klubrádió és partnerei nehéz gazdasági helyzetéért a Médiatanács a legfőbb felelős.
"A Médiatanács továbbra is partnerként tekint a Klubrádió tulajdonosára..." - Önök soha nem tekintették partnernek a Klubrádiót, Önök már akkor arcul csapták a teljes hazai közvéleményt, amikor a Klubrádió frekvenciáját zenei formátumú pályázaton próbálták elkótyavetyélni, amikor az Autórádió Kft. minősíthetetlen ajánlatát győztesnek hirdették ki, amikor a Klubrádiónak nem adták át a pályázaton elnyert frekvenciáját, amikor önmagukat törvényen felülre helyezve nem engedelmeskednek jogerős bírósági ítéletnek.
Tisztelt Médiatanács, Önök kártékonyak.

2012. november 30.