2012. december 2., vasárnap 11:09

A Nemzeti Szociáldemokraták közleménye
    Budapest, 2012. december 2., vasárnap (OS) - Bolond lyukból, bolond szél fúj – Zuhanórepülésben a Jobbik – A felelősen gondolkodók elítélik a radikális pártot

    A Nemzeti Szociáldemokraták és a Honfoglalás 2000 Egyesület levélben fordult Balczó Zoltán képviselőhöz, a Jobbik alelnökéhez, melyben kérik, hogy lépjen fel pártja héjáival szemben. Elvakult párttársai (Vona G., Volner J., Novák E., Gyöngyösy M., Zagyva Gy., és mások) időről-időre a társadalom jó érzésű tagjainak felháborodását kiváltó nyilatkozatokat tesznek, mellyel mérhetetlen károkat okoznak Magyarországnak.
    A levél megfogalmazói határozottan kérik (felszólítják) Balczó Zoltánt: ne hagyja, hogy zavaros fejekben megszületett, zagyva gondolatok nyilvánosságot kapjanak, és ezzel feszültséget keltsenek a társadalomban. Nem botrányokra, hanem nyugalomra, megbékélésre, széles körű társadalmi összefogásra van szüksége az országnak – hirdeti a képviselőnek küldött levelében is a két szervezet.

Kiadó: Nemzeti Szociáldemokraták – Szilvásy György

2012.12. 02.

    Kiadó: Nemzeti Szociáldemokraták

-------------------------------------------------------------------

    Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
    Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
    (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.



Forrás: OS Országos Sajtószolgálat

MTI  © Minden jog fenntartva.