2012. december 2., vasárnap 23:34

A Devizaadósok Érdekvédelmi Szövetsége közleménye
    Budapest, 2012. december 2., vasárnap (OS) - DÉSZ Egyéni Perek Ügyvédsége: A  DÉSZ már egy tucat pertársaságoz szervezett meg tagjai soraiból, ezzel mintegy kétszáz kölcsönszerződés került bíróság előtt megtámadásra, a perérték pedig meghaladja a fél milliárd forintot. A DÉSZ Vezetése 2012.12.01-én döntött, hogy a pertársaságokba szervezett tagjain túlmenően további 1300 csatlakozott tagjának is megnyitja az utat az egyéni perekre. A DÉSZ Ügyvédi Tanácsa mellett (akik a pertársaságok ügyeit viszik) megkezdte a DÉSZ Egyéni Perek Ügyvédsége megszervezését.

    Ügyvédi regisztráció: http://www.devizaados.eu/index.php/ugyvedi-regiszter .Elsőként a Pesti Ügyvéd szaklapban adott fel a szövetség hirdetést, még Novemberben, melynek eredményeként már gyülekeznek az egyéni devizaadós pereket felvállaló ügyvédek. Ezúton is minden érintett tudomására hozza, hogy a Devizaadósok Szövetsége egyaránt várja mind a perképes devizaadósok, mind pedig az ilyen ügyekben más ismereteket szerzett ügyvédek és ügyvédi irodák jelentkezését annak érdekében, hogy a deviza-elszámolású kölcsönszerződések minél nagyobb számban bíróság előtti megtámadásra kerülhessenek. Csatlakozás a szövetséghez: http://www.devizaados.eu/index.php/regisztracio A szövetség vezetésének és a pertársaságokba tömörült pertársaknak mély meggyőződése az, hogy a devizaadós probléma megoldására a bíróságokon keresztül vezet az egyenes út.
Továbbiak: www.devizaados.eu

    Kiadó: Devizaadósok Érdekvédelmi Szövetsége

-------------------------------------------------------------------

    Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
    Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
    (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.



Forrás: OS Országos Sajtószolgálat

MTI  © Minden jog fenntartva.