2012. december 4., kedd 14:10

A Ferencvárosi Közösségi Alapítvány közleménye
    Budapest, 2012. december 4., kedd (OS) - Színházi koncert, könyvesbolti mesedélután, logikai társasozás, fürdőzés ingyenes vizimasszázzsal, dokumentum filmes mozi, dunaparti villamosút házi süteményekkel...  December 8 és 16.-a között közel húsz ingyenes programmal várja a kilencedik kerületben élőket, dolgozókat, és a Ferencvároshoz  kötődőket, a Ferencvárosi Közösségi Alapítvány "ÉLMÉNYKALENDÁRIUM" című programsorozata.   A  hagyományteremtés szándékával született karácsonyi rendezvényhez olyan kilencedik kerületben élő helyi vállalkozók, intézmények, civilek és művészek csatlakoztak, akik a közelgő ünnepek apropóján, valamennyien egy-egy különleges közösségi, kulturális élménnyel szeretnék megajándékozni a körülöttük élőket.

    A programok az alapítvány egyik legfontosabb célkitűzését, a helyi adományozás, azon belül is a nem pénzbeli támogatások fontosságát, a környezetünkben élők iránti odafordulás örömét és a megbújó értékek felfedezését kívánják népszerűsíteni.
"Fantasztikus volt megélni, hogy az Élménykalendárium ötletére mindenki azonnal igent mondott! Mi azokat igyekszünk megszólítani, akik jobb közérzettel szeretnének élni és dolgozni a  Ferencvárosban - számolt be  az alapítvány  legújabb kezdeményezéséről  Miklusicsák Alíz kurátor. Az alapítvány arra buzdítja a kerületieket, hogy minél többen vegyenek részt a programokon,  ismerjék meg egymást, hiszen mindenki adhat valamit a közösségének, ahogyan sokat kaphat is tőle! További információk www.ferencvarosi.kozossegialapitvany.hu 06-70 4286403
    Kiadó: Ferencvárosi Közösségi Alapítvány

-------------------------------------------------------------------

    Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
    Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
    (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.



Forrás: OS Országos Sajtószolgálat

MTI  © Minden jog fenntartva.