2013. január 29., kedd 16:39

A Jobbik parlamenti frakciójának közleménye
    Budapest, 2013. január 29., kedd (OS) - Bajnaiék inkább a Hajdú-Bét károsultjait kárpótolják!

    Gyalázat, hogy az Együtt 2014 megint a bűnözők pártját fogja, és arcátlan módon olajat önt a tűzre, amikor azokat a kezdeményezéseket támadja, amelyek a rendteremtést szolgálják. Ők is pontosan tudják, hogy éppen az általuk is képviselt vadliberális politikának köszönhető, hogy hazánkban nincs közbiztonság.

A Jobbik világossá tette, hogy kizárólag azokat a szülőket kívánja szankcionálni, akik képtelenek a gyermekeiket a tisztes együttélésre nevelni és emiatt azok súlyos bűncselekményeket követnek el. Népszavazási kezdeményezésünk nem a gyermeknevelés után járó juttatásokat, tehát nem a családi pótlékot vonná el az érintett családoktól, hanem más típusú segélyeket, mint például a foglalkoztatást helyettesítő támogatást, az átmeneti és a rendszeres szociális segélyt.

Ezúton is javasoljuk az Együtt 2014 tarka-barka csapatának, hogy a bűnözők helyett végre a tisztességes törvénytisztelő állampolgárokért álljanak ki, jó szándékuk jeleként pedig az Amerikából kapott pénzekből először kárpótolják a Hajdú-Bét károsultjait.
    
    Mirkóczki Ádám országgyűlési képviselő, a Jobbik szóvivője
    Kiadó: Jobbik parlamenti frakciója

-------------------------------------------------------------------

    Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
    Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
    (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.



Forrás: OS Országos Sajtószolgálat

MTI  © Minden jog fenntartva.