2013. február 20., szerda 13:05

A Devizaadósok Érdekvédelmi Szövetségének közleménye
    Budapest, 2013. február 20., szerda (OS) - Változás-jelentés a közérdekű kereseteink helyzetét illetően! Amint az érintettek előtt ismeretes - és korábbi híradásainkban megjelent – 2013. március 1-jén készültünk a DÉSZ kontra UNICREDIT Bank, illetve 2013. március.8-án a DÉSZ kontra OTP Bank közérdekű kereseteink első tárgyalásaira a Fővárosi Törvényszéken. A tárgyalások elmaradnak!

    A Fővárosi Törvényszékről két végzés érkezett, miszerint a bíró visszavonja saját korábbi, a tárgyalásokat kitűző végzését, és mindkét pert megszünteti. Természetesen fellebbeztünk. A dokumentumokat, úgymint a végzések és a fellebbezések hivatalos weboldalunkon – miután közérdekűek – közszemlére kitettük. Láthassa minden érintett és érdeklődő. Sokak számára bizonyára riasztó jel, hogy egy legitim devizaadós érdekvédelmi szervezet sem léphet egyből a jog asztalához – mire számíthatnak akkor az egyének, családok, a devizaadósok százezres tömegei? A Devizaadósok Szövetsége érdekvédelmi szervezet, jogi személy, amelynek tagsága – mind a 300 fő rendes tag, mind a 1700 fő pártoló tag – kizárólag devizaadós természetes személyekből áll, és mint ilyen, a devizaadósok érdekeit közérdekű perekben is hitelesen jelenítheti meg, képviselheti. Mindezek ellenére a bíró a végzésekben részben arra hivatkozik, hogy a DÉSZ nem érdek-képviseleti szervezet. Az érdekérvényesítés útján nem állíthatnak meg minket, csupán néhány hónapra visszavetették ügyeinket. Továbbiak: www.devizaados.eu
    Kiadó: Devizaadósok Érdekvédelmi Szövetsége

-------------------------------------------------------------------

    Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
    Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
    (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.



Forrás: OS Országos Sajtószolgálat

MTI  © Minden jog fenntartva.