2013. február 21., csütörtök 13:40

A Devizaadósok Érdekvédelmi Szövetsége közleménye
    Budapest, 2013. február 21., csütörtök (OS) - Kiáltvány: A kormány ne tárgyaljon a bankszövetséggel! A Bankszövetség az "állam az államban" politikai játszmát játszik. A kormányzatot kényszeríti a kifosztó szerepbe, lásd kilakoltatási moratóriumhoz való hozzáállás, közben pedig az elrabolt pénzt ő talicskázza ki az országból. Romokba döntik a gazdaságot, az életünket.

    A kormányzat ne tárgyaljon továbbiakban a bankokkal helyettünk és a mi nevünkben! Tegye meg kötelezettségét, tegye meg azokat a lépéseket, hogy a devizaadósok joghoz juthassanak! Ne sodródjunk, keveredjünk utcai harcokba (jogos követeléseink érvényesítéséért, vagyonunk, életünk megvédéséért) saját rendfenntartó erőinkkel! Mert a devizaadósok döntően a perilleték nagysága és keresetük alacsony mivolta okán nem jutnak a jog asztalához. Ez bizonyítást nyert. Lásd: http://www.devizaados.eu/index.php/11-hirek/474-jogallam-miert-nem-ju thatnak-joghoz-a-devizaadosok A kormányzat és a törvényhozás (1) hozza meg a  MORATÓRIUMOT a kényszer-értékesítésekre és kényszerintézkedésekre a devizaadós kölcsönszerződésekkel érintettekre a további károkozások megelőzése érdekében (2)   Biztosítson perilleték mentességet, avagy egységesen 36 ezer forint illeték kötelezettséget a devizahitel kölcsönszerződéssel érintetteknek. Ha ez a két feltétel érvényesül, majd mi – devizahitelesek / devizaadósok - szépen a bíróságok előtt (!) egyezkedünk a bankokkal és el is számoltatjuk őket a EU jog adta kereteken belül, úgy ahogy az kell. Továbbiak: www.devizaados.eu
    Kiadó: Devizaadósok Érdekvédelmi Szövetsége

-------------------------------------------------------------------

    Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
    Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
    (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.



Forrás: OS Országos Sajtószolgálat

MTI  © Minden jog fenntartva.