2013. március 8., péntek 09:17

A Família Nagycsaládosok Egyesületének közleménye (1. rész)
    Budapest, 2013. március 8., péntek (OS) - Tisztviselők elleni erőszakkal a demokráciáért?

    FIDESZ székház megtámadását elszenvedő tisztviselők és a jövőnk védelmében

A Família Nagycsaládosok Egyesülete a jövő generációt felnevelő, az általa képviselt családok biztonsága érdekében elítéli az erőszak minden formáját. Az agresszív pártpolitikai véleménynyilvánítás nem megengedhető, mert megmérgezi a közéletet és azoknak biztosít teret, akik a szólásszabadságra és a demokráciára hivatkozva megtévesztik, manipulálni akarják a tömeget.
    Nem megengedhető, hogy bármelyik párt vagy szélsőséges csoportosulás azt üzenje követőinek, hogy vétlen emberek elleni erőszakos cselekmények politikai érvényesüléshez, hatalomszerzéshez vezethetnek.    Elfogadhatatlan, hogy a demokrácia érdekében ajtót, csontot törjenek, lincseljenek munkájukat végző embereket. Ha ez szabadon folytatható lenne, azzal hagynánk előkészíteni olyan politikai eszközök elfogadását, amelyek távol állnak az európai normáktól, és akár a közel keleti polgárháborús viszonyoknak adna táptalajt. Gyermekeinknek nem ilyen jövőt szeretnénk!

    Kiadó: Família Nagycsaládosok Egyesülete

-------------------------------------------------------------------

    Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
    Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
    (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.



Forrás: OS Országos Sajtószolgálat

MTI  © Minden jog fenntartva.