2013. március 11., hétfő 08:41

A Tettrekész Magyar Rendőrség Szakszervezetének közleménye (2. rész)
    Budapest, 2013. március 11., hétfő (OS) -

    - a hatályos rendőrségi ügykezeléssel ellentétes módszerekkel indult útjára a feljelentés, ebből keletkezően, a nyomozás jogsértő volta innét datálódott, amely, megítélésünk szerint, ugyancsak komoly aggályokat felvető tendenciákat tartalmaz, hiszen, a TMRSZ   főtitkárát akkor vették szintén jogsértően második alkalommal őrízetbe, majd tartóztatták le, amikor írásos ügyészi engedéllyel volt távol a lakhelyelhagyási tilalom alatt.

- majd közel 8 hónapig abban is tartották,
- titkosszolgálati eszközökkel megfigyelték,
- a feljelentő beavatkozott a tmrsz adatállományába, általa elismerten azt megmanipulálta és elsajátította, azzal sajátjaként rendelkezett, majd eltüntette, elveszítette,
- a feljelentőnek társai is voltak, vélelmezhetően felbujtói, társtettesi, bűnsegédi alakzatban,
-a nyomozó ügyészség vádat emelt a főtitkár és 9 tsa ellen, az eljárás járásbíróság előtt folyik I. fokon, mégpedig km-pénz-elszámolásról, meghatározhatatlan mennyiségű üdítőitalról, WC-papírról, főtitkár engedély nélküli tejivásáról egyebek között.

- úgy, hogy a terhelt és a sértett is ugyanaz a személy, jelesül, a TMRSZ főtitkára, s hiába "igazolta" és igazoltuk folyamatosan, hogy a TMRSZ-nek semmilyen "sérelme", "kára" nincs, ez valahogy jelentőséggel nem bír.

    Kiadó: Tettrekész Magyar Rendőrség Szakszervezete

-------------------------------------------------------------------

    Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
    Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
    (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.



Forrás: OS Országos Sajtószolgálat

MTI  © Minden jog fenntartva.