2013. március 11., hétfő 08:41

A Tettrekész Magyar Rendőrség Szakszervezetének közleménye (3. rész)
    Budapest, 2013. március 11., hétfő (OS) -

    - a TMRSZ főtitkára az eljárás első pillanatától igényli a jogállami kereteket, a tisztességes, fair eljárás biztosítását, de ezt eddig nem tudta megkapni,
- fentiek ellenére, töretlenül hisz abban, hogy Magyarország jogállam és bár talán gyerekcipőben járóan az, mégis az Alaptörvény által biztosított alapjogai, amelyek emberi jogi alapvetések, érvényesülni fognak.
- ezen közleményben a TMRSZ Vezetősége a Kongresszus által kapott felhatalmazás alapján a tagsága nevében kinyilatkozza, hogy a maga részéről elítél mindennemű "konkurencia-harcot", amelyet a "rendvédelmi szakszervezeti piac megszerzéséért" folytatnak egyesek, s azokat a magatartásokat is, amelyek ehhez segítő kezet nyújtanak, ha és amennyiben léteznének, volnának ilyen törekvések. Ha ilyenről beszélhetünk, akkor a szakszervezeti munka minőségével szerezzünk tagságot, ne pedig egymás lejáratásával. Az ilyen törekvések csak időlegesen hozhatnak eredményt. sporthasonlattal élve, hosszú távon a néző csak arra a meccsre kíváncsi, ahol jó színvonalú játék folyik.

A történtek vagy mindezek ellenére magas szinten és jó eredménnyel folytattuk és folytatjuk tovább tagjaink érdekképviseletét, érdekvédelmi tevékenységünket.

TMRSZ

    Kiadó: Tettrekész Magyar Rendőrség Szakszervezete

-------------------------------------------------------------------

    Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
    Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
    (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.



Forrás: OS Országos Sajtószolgálat

MTI  © Minden jog fenntartva.