2013. március 22., péntek 05:39

A Devizaadósok Érdekvédelmi Szövetsége közleménye
    Budapest, 2013. március 22., péntek (OS) - Ellen közlemény: Az "Elbuktak a devizahitelesek az AXA Bank ellen" c. VILÁGGAZDASÁG ONLINE írásra.  Az írás forrása:
http://www.vg.hu/penzugy/hitel/elbuktak-a-devizahitelesek-az-axa-bank-ellen-400030

    A hivatkozott sajtóközlemény tudatosan összemos két ügyet, egyfelől az első - tagjainkból álló - AXA pertársaság sikeres március 4-i tárgyalását – melyről a sajtó széles körben beszámolt – másfelől egy - általunk is ismeretlen - csoport keresetét, melyet a bíróság a hivatkozott közlemény szerint idézés kibocsátása nélkül elutasított.
A DÉSZ közreműködésével és támogatásával – ez idáig négy és most szerveződik az ötödik - létrejött - az AXA Bank szerződéseit bíróság előtt támadó - pertársaságok vonatkozásában következetesen a belga anyabankot pereltük be,  miután a pénzügyi fióktelep nem rendelkezik perbeli jogképességgel.
A fiókteleptől származó hivatkozott sajtóközlemény tudatosan összemos két ügyet, egyfelől az első - tagjainkból álló - AXA pertársaság sikeres március 4-i tárgyalását – melyről a sajtó széles körben beszámolt – másfelől egy - általunk is ismeretlen - csoport keresetét, melyet a bíróság a hivatkozott közlemény szerint idézés kibocsátása nélkül elutasított. A két ügy összemosásából és a fenti ügy egyoldalú tájékoztatásából azt a következtetést, konklúziót lehetett levonni, mintha az AXA pert nyert volna a pertársaságainkkal szemben, amely valótlan állítás! A közlemény alkalmas a devizaadósok megfélemlítésére.Továbbiak: www.devizaados.eu
    Kiadó: Devizaadósok Érdekvédelmi Szövetsége

-------------------------------------------------------------------

    Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
    Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
    (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.



Forrás: OS Országos Sajtószolgálat

MTI  © Minden jog fenntartva.