2013. március 26., kedd 18:54

A Jobbik Magyarországért Mozgalom közleménye
    Budapest, 2013. március 26., kedd (OS) - A Jobbik nyomására nem telepítenek cigányokat Komlóra

    Komló fideszes polgármestere, Polics József március elején jelentette be, hogy a város békés, nyugodt környezetébe zűrös életű cigány családot telepítene. A polgármester elmondása szerint ezeknek az embereknek közpénzen építettek volna lakásokat, és további 160 millió forintot szántak arra, hogy megtanítsák nekik, hogyan kell közösségben élniük.
A komlói lakosok nyugalma, értékeik megőrzése érdekében egy fórumon jelentettem be, hogy a Jobbik segít egy helyi népszavazás elindításában, mellyel meg lehet akadályozni a cigányok betelepítését. A kezdeményezést a helyiek üdvözölték, és már a fórumon támogatásukról biztosították, hiszen tudták, hogy ez az ő érdekük. A polgármester pedig úgy tűnik, nem mert szembeszállni a többség akaratával, ugyanis előterjesztést nyújtott be a március 28-i képviselő-testületi ülésre, melyben – hivatkozva a lakók tiltakozására – visszavonja az érintett településrészre szánt lakások építésére vonatkozó javaslatát.
Amennyiben a jövőben ismét felmerülne a zűrös életű cigány családok betelepítése Komló békés városrészébe, újból felajánlom a segítséget egy népszavazás elindításához, amellyel meg lehet azt akadályozni. A Jobbik továbbra is minden törvényes eszközzel meg fogja védeni a tisztességes magyar emberek nyugalmát, értékeit.
            Németh Zsolt, a Jobbik országgyűlési képviselője
    Kiadó: Jobbik Magyarországért Mozgalom

-------------------------------------------------------------------

    Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
    Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
    (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.



Forrás: OS Országos Sajtószolgálat

MTI  © Minden jog fenntartva.