2013. március 28., csütörtök 15:49

A Vasasért Egyesület közleménye
    Budapest, 2013. március 28., csütörtök (OS) - A sírból visszahozott pályázat – Építő közösségek a családokért! A tavaly májusban nagy sikerrel véget ért TÁMOP-os pályázatunk óta közel 20 pályázatot írtunk meg kb.2400 munkaórában, melyek sorsa még nem dőlt el. Közöttük volt az Építő közösségek a családokért című TÁMOP-5.5.1.B-11/2-2011-0320 számú is. Ezt a pályázatot 2012.03.28-án elutasították, az elutasítás alapjául szolgáló értékelést szakmailag méltánytalannak tartottuk, ezért azt megfellebbeztük - sikerrel. Így tavaly december 4-én kedvező döntés született – és idén február 21-én aláírtuk a támogatási szerződést.

    A projekt 2013 áprilisában indul 29.236.607 forint uniós támogatással, és első nagyrendezvényünk a vasasi egészségnap, ahol többek közt lesz ingyenes vérnyomás- vércukor- súly, testzsír mérés, testtömeg-index számítás, önkéntesen kitölthető kérdőívek. Ezekre a nap folyamán bármikor lehet jelentkezni. A helyes táplálkozásról, mozgásról, gyógytornáról, stresszhelyzetek kezeléséről az adott téma hiteles szakemberei fognak előadásokat tartani, filmet vetíteni. Közben lehet egészséges ételeket, házi magos kenyeret, mézet, sajtot kóstolni, sőt 5 fő szerencsés résztvevő 20 perc masszírozást is nyer!

A rendezvény a Berze Nagy János Kultúrházban (Pécs-Vasas, Szövetkezet u. 13.) kerül megtartásra, akik további részleteket, illetve a nyitórendezvényünk idejét, helyét is meg szeretnék tudni, azok azt a http://kobeko.hu/ oldalra kattintva megtalálhatják.

DAHN NÓRA projektvezető
BERÉNYI ZOLTÁN szakmai vezető  
    Kiadó: VASASÉRT Egyesület

-------------------------------------------------------------------

    Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
    Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
    (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.



Forrás: OS Országos Sajtószolgálat

MTI  © Minden jog fenntartva.