2013. április 24., szerda 18:00

A Közép Európai Club Egyesület közleménye
    Budapest, 2013. április 24., szerda (OS) - Tisztújítás a KEP -ben: 2016-ig elnök hg. Esterházy Antal, ügyvezető elnök Dr. Czeglédi József

A Közép-Európai Club Pannonia Közhasznú Egyesület (KEP) Tisztújító Közgyűlése Dr. Marinovich Endre a KEP társelnöke, a BGF tanára elnökletével értékelte az elmúlt időszak KEP tevékenységét és új Elnökséget választott. A közgyűlés egyhangúlag elfogadta Czeglédi József ügyvezető elnök beszámolóját, amely többek között megállapította, hogy a KEP az elmúlt 10 évben közel 100 színvonalas közhasznú rendezvényt szervezett. Ehhez minimális pályázati támogatást használtak fel úgy, hogy senki nem részesült a KEP tagjai közül sem tiszteletdíjban, sem egyéb juttatásban. Czeglédi József beszámolója alapján a közgyűlés örömmel vette tudomásul, hogy a KEP a III. Magyar Világtalálkozó keretében 2013. május 23-án megszervezi a KEP VI. Társadalmi Párbeszéd Fórumát a hazai közéletet foglalkoztató három fontos aktualitásról. A társadalompolitikai témakört Prof. Pozsgay Imre volt államminiszter, a KEP Szenátora, a gazdaságpolitikai témakört Prof. Kovács Árpád a Költségvetési Tanács elnöke, a KEP Szenátora, a történelmi hagyományok ápolásával fogalakozó témakört Prof. Szakály Sándor, hadtörténész vezeti. A Közgyűlés a választási napirend keretében egyhangúlag újjáválasztotta a korábbi Elnökség tagjainak többségét. Új alelnök lett Dr. Szalók Csilla tanszékvezető főiskolai tanár és új titkár Dr. Remenyik Bulcsú főiskolai adjunktus. (További inf: www.kepcp.hu )
           KEP Elnökség

Kiadó: Közép Európai Club Egyesület