2013. május 3., péntek 16:08

A Magyarországi Zsidó Hitközségek Szövetsége (MAZSIHISZ) közleménye
    Budapest, 2013. május 3., péntek (OS) - Alaptörvény-ellenes, hogy a bíróság engedélyezte a holnapi szélsőjobboldali tüntetést

    A Magyarországi Zsidó Hitközségek Szövetsége meglepetéssel fogadta a bíróság döntését, amellyel megváltoztatták a rendőrség határozatát, és engedélyezték a holnapra tervezett szélsőjobboldali tüntetést. Ez a tüntetés kizárólag arra alkalmas, hogy megzavarja a köznyugalmat, és rontsa Magyarország hitelét.

A MAZSIHISZ felszólítja a Kormányt, hogy az Alaptörvény betűjének és szellemének megfelelően haladéktalanul intézkedjen, és minden törvényes eszközzel akadályozza meg, hogy politikai célokból tovább rombolják Magyarország külföldi megítélését, ne hagyják, hogy a magyarságot a gyűlölködőkkel azonosítsák.

A Fővárosi Munkaügyi és Közigazgatási Bíróság mostani döntése a régi joggyakorlatot követi, és nem veszi figyelembe, hogy az Alaptörvény szigorúan tiltja az emberi méltóságot sértő cselekményeket.

    Kiadó: Magyarországi Zsidó Hitközségek Szövetsége (MAZSIHISZ)

-------------------------------------------------------------------

    Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
    Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
    (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.



Forrás: OS Országos Sajtószolgálat

MTI  © Minden jog fenntartva.