2013. május 3., péntek 18:41

A Jobbik Magyarországért Mozgalom közleménye
    Budapest, 2013. május 3., péntek (OS) - Még Orbán Viktor is tartsa tiszteletben a független magyar bíróság döntését!

    A független magyar bíróság döntései mindenkire kötelezőek függetlenül attól, tetszik vagy nem tetszik – szól az a már-már közhelynek tűnő mondat, amelyet annyiszor lehetett hallani az elmúlt években, kivált a fideszes politikusok szájából.
    Úgy látszik azonban, hogy Orbán Viktor miniszterelnök észak-koreai mintát követ, vagy az emberi jogokat számtalanszor megsértő izraeli példákból meríti a jogállamiságról alkotott nézeteit.
    A független magyar bíróság által jóváhagyott, törvényes módon bejelentett, először a rendőrség által is tudomásul vett – utólag épp Orbán Viktor utasítására törvénytelenül betiltott – rendezvényt nem tilthatja be a Fidesz elnöke, ahogy a Jobbikot sem félemlítheti meg csak azért, hogy kedvében járjon a Zsidó Világkongresszuson részt vevőknek.
    A nemzeti párt a hatályos magyar jogszabályoknak megfelelően megrendezi a bíróság által is jóváhagyott kegyeleti megemlékezést.

    Jobbik Magyarországért Mozgalom

    Kiadó: Jobbik Magyarországért Mozgalom

-------------------------------------------------------------------

    Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
    Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
    (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.



Forrás: OS Országos Sajtószolgálat

MTI  © Minden jog fenntartva.