2013. május 26., vasárnap 13:56

A Közép-Európai Club Egyesület közleménye (1. rész)
    Budapest, 2013. május 26., vasárnap (OS) - A III. Magyar Világtalálkozó keretében tartotta meg sikeres VI. Társadalmi Párbeszéd Fórumát a budapesti Thomas Hotelben a Közép-Európai Club Pannónia (KEP)

    A közérdeklődésre méltán számot tartó, színvonalas programjairól nevezetes KEP a kezdetektől részt vesz a Magyar Világtalálkozók munkájában. Így történt ez az elmúlt napokban is, amikor önálló rendezvénnyel több, mint 100 fő részvételével 12 országból kapcsolódott be a III. Magyar Világtalálkozó munkájába. Ezúttal a hazai közélet három fontos aktualitását vitatta meg a Fórum, egyfelől a társadalompolitika, másfelől a gazdaságpolitika vonatkozásában, harmadrészt a történelmi hagyományok ápolásának tekintetében. A megnyitó után, amelyet Dr. Czeglédi József a KEP ügyvezető elnöke, az MTA Köztestületének tagja, konferenciaigazgató mondott el, elhangzottak a fővédnöki üdvözletek is. Elsőként hg. Esterházy Antal, a KEP elnöke emelkedett szólásra, majd Dr. Tanka László, a Magyar Világtalálkozó elnöke következett. A rendezvény keretében a KEP elnöke átadta Prof. Horváth Jánosnak, az Országgyűlés korelnökének, Prof. Szakály Sándornak a Nemzeti Közszolgálati Egyetem rektorhelyettesének és Dr. Tanka Lászlónak, a Világtalálkozó elnökének a KEP Szenátora kitüntető oklevelet, a Világtalálkozó elnöke átnyújtotta Prof. Pozsgay Imrének, v. államminiszternek a Világ Magyarságáért közéleti kitüntető oklevelet a magyarság összefogását segítő munkásságukért.

    Kiadó: Közép-Európai Club Egyesület

-------------------------------------------------------------------

    Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
    Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
    (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.



Forrás: OS Országos Sajtószolgálat

MTI  © Minden jog fenntartva.