2013. június 6., csütörtök 08:08

A Mozdonyvezetők Szakszervezetének közleménye
    Budapest, 2013. június 6., csütörtök (OS) - A Mozdonyvezetők Szakszervezete felfüggesztette az Autonóm Szakszervezetek Szövetségi tagságát

    A Mozdonyvezetők Szakszervezete a 2013. június 5-i Rendkívüli Kongresszusán úgy döntött, hogy felfüggeszti az Autonóm Szakszervezetek Szövetségi tagságát addig az ideig, míg -a 2013. május 1-jén bejelentett- az Autonóm Szakszervezetek Szövetsége, a Magyar Szakszervezetek Országos Szövetsége és a Szakszervezetek Együttműködési Fóruma egyesülési folyamata lezajlik. Az egyesüléssel létrejövő "új szövetség" céljainak, megállapodásainak és alapdokumentumainak megismerése után a Mozdonyvezetők Szakszervezete meghozza saját Alapszabályának megfelelő döntését tagsági viszonyáról. Különös tekintettel az Alapszabálynak azon rendelkezésére, mely kimondja a szakszervezetnek a politikai pártoktól való függetlenség és az egyenlő távolságtartás követelményét.

    Kiadó: Mozdonyvezetők Szakszervezete

-------------------------------------------------------------------

    Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
    Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
    (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.



Forrás: OS Országos Sajtószolgálat

MTI  © Minden jog fenntartva.