2013. június 19., szerda 09:28

Az AQUILA Párt közleménye
    Budapest, 2013. június 19., szerda (OS) - Az AQUILA Párt közleménye az elmúlt napokban a keresztényeket ért –beszédben megnyilvánuló— atrocitások miatt.

Az AQUILA Párt, mint keményen hívő katolikus keresztényekből alakított párt, tiltakozik és mélyen elítéli Gyurcsány Ferenc kirohanásait a keresztény világ ellen. Részleteiben nem mennénk bele a nekünk kulturálatlan, szeretetlen, mások vallási érzéseit el nem fogadó beszéd elemzésben, mert az Őt minősíti, amiket mondott. Elszomorító következtetéseket lehet levonni Gyurcsány beszédéből és abból is, akik csak hallgatnak....! Felhívjuk a figyelmet arra –bármennyire is nem szeretné elismerni a túlsúlyosan liberális világ –, hogy EURÓPA kultúrája, szocializáltsága stb. – még ha nem is tetszik –, mélyen keresztény gyökereken nyugszik. Ha ez megsemmisül, akkor az emberiség is meg fog semmisülni, mert akkor sehol sem lesz gátja azoknak a borzalmaknak, amelyekkel szembe ma –úgy-ahogy –a rendőrség létével /működésével és törvényekkel próbáljuk meg visszatartani a már régen elkezdődött és egyre súlyosbodó folyamatot. Nem lesz élhető a föld.

Mi, az AQUILA Párt, a jövőnkért, az élhető világért vagyunk! Ennyire szűklátóan nem lehet élni, főleg nem politikai vezetőnek lenni. Az AQP nem pártfogolja az ájtatos, farizeusi jelenségeket, de az isteni normák megvalósulásáért harcol. Sajnos, a napokban az is kiderült, hogy az keresztények elleni gyűlölet, lefojtva, indirekt módon, többekben is benne van.

Nyilatkozatot kiadta Vargáné Pável Márta, az AQP Elnöke

Kiadó: AQUILA Párt