2013. július 3., szerda 09:32

Az AQUILA Párt közleménye
    Budapest, 2013. július 3., szerda (OS) - AQP véleménye: Tavares-jelentés kontra EU

    Az Európai Unió, illetve hasonló közösség Európában szükséges és jó, de ami mára lett belőle, az az AQP-nek így már nem kívánatos. Új alapokon működő, elfogulatlan, kevésbé gyűlölködő, az országok szuverenitását teljesen meghagyó EU-ra lenne szükség, ahol nem kapitalista, liberális lobbi által és  régi beidegződések nyomán motivált csoportok akarnak a többi ország belügyeibe (gazdálkodás), és önállósságába beleszólni. A magyar viszonyokat tekintve más kérdés, és majd reagálunk rá, hogy szeretnénk-e olyan parlamentben működni, ahol a házelnök egy egész frakciót kitilthat, másik oldalról bizonyos frakciónak a viselkedése milyen tehetetlenségi erő hatására lett ilyenné, hogy másképp nem tudja a véleményét érdemben érvényesíteni, mert talán meghallgatás nélkül lesöprik. Számunkra ezek is kiábrándítóan hatnak.
Az AQP-nek kell az EU, de nem elfogadható, hogy napi szinten különböző negatív eljárásokat szenvedünk, maximális kettős mércével ítélnek meg minket (!?!). Ez úgy hat, mintha az EU-t a közös ellenség generálása tartaná össze, és ez az ellenség most Magyarország. Közös erővel fel kell lépnünk ez ellen, és az EU vezetésével tárgyalásokkal, józan egyeztetésekkel a lobbi és az erős tőkés befolyás ellen tenni kell. Ha ez nem működik, és az EU nem változtat a kettős mércéjén, országunk belügyeibe mértéken túl beleavatkozó politikáján, akkor hasonló véleményű szervezetekkel összefogva a kilépés érdekében népszavazást kezdeményezünk.

    Kiadó: AQUILA Párt

-------------------------------------------------------------------

    Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
    Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
    (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.



Forrás: OS Országos Sajtószolgálat

MTI  © Minden jog fenntartva.