2013. augusztus 8., csütörtök 17:23

A Devizaadósok Érdekvédelmi Szövetsége közleménye
    Budapest, 2013. augusztus 8., csütörtök (OS) - Állásfoglalás: a Civil Összefogás Fórum (CÖF) megjelenéséről a devizahitelesek/devizaadósok érdekeinek képviseletére nézve.

    Mi, a Devizaadósok Szövetsége Elnöksége a devizahitelesek/devizaadósok jogi személyiségű egyesületbe tömörült rendes tagjai (400 fő), akik jelenleg 15 pertársaságba szerveződtek, és kereseteket nyújtottak be a bíróságokra, illetve a hozzánk csatlakozott pártoló tagok (2500 fő) nevében ez úton is közzé tesszük, hogy a Civil Összefogás Fórumhoz (CÖF) semmi közünk. A nevezettek "képviselői" számára meghatalmazást, megbízást nem adtunk. Meglátásunk szerint megbízás nélküli ügyvitelt látnak el, magyarul – többekkel együtt – fogadatlan prókátorként lépnek fel helyettünk s nevünkben, mely kapcsán felmerülhet a megtévesztés, a csalás gyanúja. Egyben felhívjuk a sorstársak figyelmét arra, hogy nagyon nem mindegy sorsunkra nézve az, hogy bíró mondja ki a törvény erejével, mennyivel tartozunk, mit kell még kifizetnünk, avagy politikai mutyik következtében az ellenérdekű felek akarata érvényesül, ahogy eddig. Céljaink továbbra is címszavakban: Felfüggesztés / Moratórium! Elszámolás / Újraszámolás! Kártérítés / Büntető eljárás! Mindezek pedig bíróságok útján az EU jogrend szerint. A DÉSZ Elnöksége nevében Tilk László Géza elnök. Továbbiak: www.devizaados.eu

    Kiadó: Devizaadósok Érdekvédelmi Szövetsége

-------------------------------------------------------------------

    Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
    Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
    (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.



Forrás: OS Országos Sajtószolgálat

MTI  © Minden jog fenntartva.