2013. augusztus 27., kedd 21:17

Az Út a Harmadik Évezredbe Alapítvány közleménye
    Budapest, 2013. augusztus 27., kedd (OS) - Üzleti Hírszerző "D" Akadémia létrehozása

    Augusztus 27-én a Drégelyvár Oktatási Központ Főigazgatóság szervezésében üzleti konferenciát tartottak a Koncz Márton Üzleti Hírszerző "D" Akadémia létrehozásáról. A találkozón megjelentek a hazai nemzetbiztonsági szolgálatok képviselői, egyes felsőoktatási intézmények vezetői, valamint számos nagyvállalat biztonsággal foglalkozó képviselője.
A Drégelyvár Oktatási Központ felismerte, hogy a hazai középfokú oktatási rendszerben hiányzik az a képzés, amely az információ megőrzésében, valamint – legális eszközökkel – szükséges információk megszerzésében jártas szakembereket, technikusokat bocsátana ki az üzleti szféra számára. A XXI. századi információs társadalom korszakában már minden vállalkozás számára nélkülözhetetlen, hogy megvédje belső információit (titkait), valamint olyan információkat szerezzen meg a versenytársairól és partnereiről, amelyek előnyt biztosítanak számára a piacon. Az Üzleti Hírszerző Akadémia erre ad választ, amelynek oktatói a nemzetbiztonsági szolgálatoknál évtizedeket szolgáló, többségében tudományos fokozattal rendelkező személyekből áll. A kétéves képzésen részt vevők az elméleti ismeretek mellett gyakorlati eljárásokat is elsajátítanak. A képzés során nagy hangsúlyt helyeznek a részt vevők fizikai és nyelvi felkészítésére is.
A megbeszélés résztvevői, a területtel foglalkozó szakértők és oktatási szakemberek teljes mértékben támogatták a Drégelyvár Oktatási Központ törekvéseivel.
    Kiadó: Út a Harmadik Évezredbe Alapítvány

-------------------------------------------------------------------

    Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
    Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
    (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.



Forrás: OS Országos Sajtószolgálat

MTI  © Minden jog fenntartva.